Pax Christi Geloofsgemeenschap
23 mei 2018

---

Afscheid Hans Boogers

Aanstaande zondag 27 mei is het laatste keer dat Hans Boogers voorgaat bij ons in de Petruskerk. Daarna zal hij zich gaan opmaken voor zijn aanstelling in Utrecht. Zijn officiĆ«le afscheid van de drie parochies, waaronder de H. Norbertusparochie, zal zijn op Sacramentsdag, 3 juni, waarvoor u van harte wordt uitgenodigd. Het zal plaatshebben in de Heilige Stede in Hasselt. Maar het is natuurlijk ook mogelijk hem na afloop van de viering van aanstaande zondag persoonlijk succes te wensen in zijn nieuwe benoeming en hem te danken voor de mooie jaren die we samen hebben mogen beleven.

Komt allen!

Pastoraatgroep en Locatieraad Pax Christi geloofsgemeenschap

---

Aanmelden voor nieuwsbrieven kan nu via de rechterkolom op de website. Het afmelden en aanpassen van u profiel kan via de link onderaan dit bericht. We raden u aan dit bericht te bewaren dan wel de link op te slaan.

---

Attentie:  In verband met de Wet op de Privacy verzoeken wij u de gegevens in deze nieuwsbrief alleen voor eigen gebruik te benutten en niet voor andere verenigings- of commerciĆ«le doeleinden te gebruiken. Het bestuur van de Norbertus parochie en redactie zijn niet verantwoordelijk voor misbruik, die in welke vorm dan ook heeft plaatsgevonden.  

Om ervoor te zorgen dat onze nieuwsbrief altijd in uw postvak binnenkomt, voeg daarom altijd  nieuwsbrief.paxchristi@parochienorbertus.nl  toe aan uw adresboek.
Als u nu of in de toekomst liever geen nieuws of post meer van ons wenst te ontvangen, kunt u zich uitschrijven door onderaan deze pagina op opzeggen te klikken.