---

Pax Christi Geloofsgemeenschap
Bericht van overlijden
en doopvoorbereiding

---

Bericht van overlijden.

Mevrouw Henriette Josepha Maria Hulshoff-Godschalx

Zij is geboren op 27-8-1927 en overleden op 30-4-2018

Uitvaart: is 8-5-2018 14.00 uur vanuit de Petruskerk

---

Doopvoorbereiding


Op maandagavond 14 mei van 20.15 tot 21.30 uur zal er een doopvoorbereiding plaatsvinden in de kerk. Tijdens de bijeenkomst gaan wij met de pastoor in gesprek over de betekenis van de doop. Uitwisseling van eigen geloofservaringen en de gelovige opvoeding van de kinderen staan centraal. Daarnaast krijgen ouders uitleg over het sacrament van het doopsel en hoe dit in de viering gestalte krijgt.

Wilt u uw kind dit jaar laten dopen? Kom naar de bijeenkomst op 14 mei.

Opgeven voor de bijeenkomst kan bij voorkeur via mail naar  secretariaat.paxchristi@parochienorbertus.nl of
bellen naar 0320-231776 (Marijke van der Linden Werkgroep Kinderdoop)

---

Wist u dat u op onze internetpagina een kaarsje kunt branden?

Klik hier om naar de pagina te gaan.

---

Aanmelden voor nieuwsbrieven kan nu via de rechterkolom op de website. Het afmelden en aanpassen van u profiel kan via de link onderaan dit bericht. We raden u aan dit bericht te bewaren dan wel de link op te slaan.

---

Attentie:  In verband met de Wet op de Privacy verzoeken wij u de gegevens in deze nieuwsbrief alleen voor eigen gebruik te benutten en niet voor andere verenigings- of commerciĆ«le doeleinden te gebruiken. Het bestuur van de Norbertus parochie en redactie zijn niet verantwoordelijk voor misbruik, die in welke vorm dan ook heeft plaatsgevonden.  

Om ervoor te zorgen dat onze nieuwsbrief altijd in uw postvak binnenkomt, voeg daarom altijd  nieuwsbrief.paxchristi@parochienorbertus.nl  toe aan uw adresboek.
Als u nu of in de toekomst liever geen nieuws of post meer van ons wenst te ontvangen, kunt u zich uitschrijven door onderaan deze pagina op opzeggen te klikken.