Pax Christi Geloofsgemeenschap

Deze speciale viering verdient een extra vermelding.

---

In de Petruskerk zal op 13 april a.s. weer een seniorenviering plaatsvinden. De aanvang zal zijn om: 14.15 uur maar de kerk is al open vanaf 13.30 uur.

Pastor T. van der Sman zal voorgaan in deze viering.
Als thema hebben wij gekozen: JEZUS, HET BROOD DAT LEVEN GEEFT . De dienst wordt ondersteund door het Serviamkoor onder leiding van Petra Roeske. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door Jan Venema.

Daarna is er tijd voor een gezellig samen zijn.

De 80-plussers van onze gemeenschap zullen in de komende weken worden bezocht door een ouderenbezoek(st)er en persoonlijk worden uitgenodigd. Maar andere parochianen zijn natuurlijk ook van harte welkom bij de viering.

Wij hopen velen van u welkom te heten in deze kerkdienst.

Het Seniorenpastoraat.

---

Aanmelden voor nieuwsbrieven kan nu via de rechterkolom op de website. Het afmelden en aanpassen van u profiel kan via de link onderaan dit bericht. We raden u aan dit bericht te bewaren dan wel de link op te slaan.

---

Attentie:  In verband met de Wet op de Privacy verzoeken wij u de gegevens in deze nieuwsbrief alleen voor eigen gebruik te benutten en niet voor andere verenigings- of commerciĆ«le doeleinden te gebruiken. Het bestuur van de Norbertus parochie en redactie zijn niet verantwoordelijk voor misbruik, die in welke vorm dan ook heeft plaatsgevonden.  

Om ervoor te zorgen dat onze nieuwsbrief altijd in uw postvak binnenkomt, voeg daarom altijd  nieuwsbrief.paxchristi@parochienorbertus.nl  toe aan uw adresboek.
Als u nu of in de toekomst liever geen nieuws of post meer van ons wenst te ontvangen, kunt u zich uitschrijven door onderaan deze pagina op opzeggen te klikken.