Pax Christi Geloofsgemeenschap
15 januari 2018

---

Prayernight

Op zaterdag 20 januari 2018 wordt er voor de jongeren vanaf 12 jaar een Prayernight georganiseerd. Het is aan het begin van de nationale gebedsweek.
Een interkerkelijk jongeren activiteit in navolging op Dive the City.

Je kunt meedoen aan workshops en de band:" One Love " treed op.
Aanvang om 20.00 uur in de Lichtbron aan de Pauwenburg te Lelystad
Deelname: gratis

---
---

Aanmelden voor nieuwsbrieven kan nu via de rechterkolom op de website. Het afmelden en aanpassen van u profiel kan via de link onderaan dit bericht. We raden u aan dit bericht te bewaren dan wel de link op te slaan.

---

Attentie:  In verband met de Wet op de Privacy verzoeken wij u de gegevens in deze nieuwsbrief alleen voor eigen gebruik te benutten en niet voor andere verenigings- of commerciĆ«le doeleinden te gebruiken. Het bestuur van de Norbertus parochie en redactie zijn niet verantwoordelijk voor misbruik, die in welke vorm dan ook heeft plaatsgevonden.  

Om ervoor te zorgen dat onze nieuwsbrief altijd in uw postvak binnenkomt, voeg daarom altijd  nieuwsbrief.paxchristi@parochienorbertus.nl  toe aan uw adresboek.
Als u nu of in de toekomst liever geen nieuws of post meer van ons wenst te ontvangen, kunt u zich uitschrijven door onderaan deze pagina op opzeggen te klikken.