Nieuwsbrief
Pax Christi Geloofsgemeenschap

---

Aangepaste Oekraïense Paasviering

Zaterdag 23 april om 14.30 uur is in de Petruskerk een aangepaste Paasviering voor onze Oekraïense gasten.
Het is een Orthodoxe dienst geleid door fr. Hildo.

Wij willen de Oekraïense gasten een warm welkom heten zodat ook zij een gevoel van Pasen hebben in deze voor hen zo moeilijke tijd.

Vader Hildo is voorganger in de Orthodoxe kerk in Amsterdam. Hij is een Russischtalige priester die verbonden is aan de Grieks orthodoxe kerk en verbonden aan het Patriarchaat van Constantinopel.

Vóór aanvang de dienst is er gelegenheid voor een individueel gesprek met vader Hildo of om te biechten.

---

Aanmelden voor nieuwsbrieven kan nu via de rechterkolom op de website. Het afmelden en aanpassen van u profiel kan via de link onderaan dit bericht. We raden u aan dit bericht te bewaren dan wel de link op te slaan.

Attentie:  In verband met de Wet op de Privacy verzoeken wij u de gegevens in deze nieuwsbrief alleen voor eigen gebruik te benutten en niet voor andere verenigings- of commerciële doeleinden te gebruiken. Het bestuur van de Norbertus parochie en redactie zijn niet verantwoordelijk voor misbruik, die in welke vorm dan ook heeft plaatsgevonden.  

Om ervoor te zorgen dat onze nieuwsbrief altijd in uw postvak binnenkomt, voeg daarom altijd  nieuwsbrief.paxchristi@parochienorbertus.nl  toe aan uw adresboek.
Als u nu of in de toekomst liever geen nieuws of post meer van ons wenst te ontvangen, kunt u zich uitschrijven door onderaan deze pagina op opzeggen te klikken.