Klik op de foto

Pax Christi Geloofsgemeenschap   -   Nieuwsbrief 27 juni 2020

---

Hervatting vieringen in de Petruskerk

Klik op onderstaande afbeelding om te lezen hoe

---

De Pax Christi geloofsgemeenschap wil als nieuwe parochiaan in onze geloofsgemeenschap van harte welkom heten:

- Mandy Parlevliet -

---

Paaskaars 2019 

Het is een traditie in onze Geloofsgemeenschap dat de "oude" Paaskaars een mooie bestemming krijgt en gaat naar iemand die heel veel betekend voor onze gemeenschap en/of in een hele moeilijke fase van het leven zit. Het blijft altijd een moeilijke keuze want we hebben er maar één. 

Namens iedereen van onze gehele Geloofsgemeenschap hebben wij de Paaskaars van 2019 toegekend aan Leo en Mia Simons. Zij zitten al lange tijd in een niet benijdenswaardige positie en kunnen onze steun ontzettend goed gebruiken. Zij waren zichtbaar verheugd met dit gebaar en danken iedereen van harte hiervoor. 

Locatieraad en Pastoraatsgroep

---
---

Volgende nieuwsbrief zal ca 12 juli verschijnen of eerder als daar aanleiding toe is. Tot 1 dag ervoor kan kopij gestuurd worden.
Maar liefst eerder natuurlijk. 

Aanmelden voor nieuwsbrieven kan nu via de rechterkolom op de website. Het afmelden en aanpassen van u profiel kan via de link onderaan dit bericht. We raden u aan dit bericht te bewaren dan wel de link op te slaan.

Attentie:  In verband met de Wet op de Privacy verzoeken wij u de gegevens in deze nieuwsbrief alleen voor eigen gebruik te benutten en niet voor andere verenigings- of commerciële doeleinden te gebruiken. Het bestuur van de Norbertus parochie en redactie zijn niet verantwoordelijk voor misbruik, die in welke vorm dan ook heeft plaatsgevonden.  

Om ervoor te zorgen dat onze nieuwsbrief altijd in uw postvak binnenkomt, voeg daarom altijd  nieuwsbrief.paxchristi@parochienorbertus.nl  toe aan uw adresboek.
Als u nu of in de toekomst liever geen nieuws of post meer van ons wenst te ontvangen, kunt u zich uitschrijven door onderaan deze pagina op opzeggen te klikken.