Terugblik op de Ontmoetingsavond in de Ludgeruskerk

21 november is er een ontmoetingsavond gehouden in de Ludgeruskerk die georganiseerd werd door de Locatieraat en de Pastoraatsgroep. Met ongeveer 55 aanwezigen was de opkomst zeer goed. Er gesproken over de vele werkgroepen en de inzet van vele vrijwilligers. Een situatie om trots op te zijn en die een lange traditie heeft. Extra vrijwilligers zijn altijd welkom kijk in de hal op het prikbord om te kijken waar nog mensen nodig zijn.

Verder is er een fotoreis door de kerk gemaakt die veel verassingen opleverde.

Na de pauze is er onder leiding van Pastoor Ton Huitink in kleine groepen gesproken over de sociale leer van de Katholieke Kerk. Er kon gekozen worden uit een van de drie belangrijkste onderwerpen: Menselijke waardigheid, Solidariteit/liefdadigheid en Subsidiariteit.

Na afloop was er een gezellige samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje.

Namens de Pastoraatsgroep en de Locatieraad

Marinus Huijsmans