Samen aan Tafel Maaltijden 2020

In de 40-dagentijd naar Pasen toe zijn er vrijdags weer wekelijkse maaltijdvieringen rond de projecten van Kerk-in-Actie en Vastenactie. Dit jaar zijn de thema’s respectievelijk “Sta op” en “Werken aan je toekomst”

Jezus riep ‘Sta op!’ tegen zieken en mensen die lijden onder onrecht. Hij gaf zelf zijn leven voor ons als ultieme daad van liefde. Jezus geeft ons nieuwe hoop. We mogen opstaan en hoop bieden aan vluchtelingen, aan mensen die zorg nodig hebben, aan kinderen in de knel, aan ieder die vast zit in armoede of moeilijke omstandigheden. Kom in beweging, kom tot leven. Sta op!

In 2020 is het Vastenactiethema ‘Werken aan je toekomst’. We laten zien hoe belangrijk het is dat kinderen niet alleen naar de basisschool kunnen, maar ook een vervolgopleiding krijgen om een vak te leren. Dat vergroot hun kansen op werk, waarmee ze een redelijk inkomen kunnen verdienen.

De maaltijden worden gehouden op de volgende vrijdagen om en om in de Petruskerk (PK) en de Ontmoetingskerk (OK).

Datum Kerk
Vr. 28 feb PK
Vr. 6 mrt OK
Vr.13 mrt PK
Vr. 20 mrt OK
Vr. 27 mrt PK
Vr. 3 apr OK

U en jij bent welkom vanaf 17:30 uur in het kerkgebouw. Iedereen hoeft alleen een diep bord en bestek mee te nemen.

In de volgende nieuwsbrief volgt verdere informatie over de projecten.

De werkgroep Samen aan Tafel Maaltijden