Samen aan Tafel Maaltijd vieringen in de Veertigdagentijd van 2021

Thema: “Ik ben er voor jou”

Het thema dit jaar is gekozen naar aanleiding van de 7 werken van barmhartigheid.

Vorig jaar kwam na twee keer een abrupt einde aan de maaltijdvieringen vanwege de corona-maatregelen. Ook dit jaar is fysiek bijeenkomen in de beide kerkgebouwen heel onzeker of zelfs onmogelijk. De werkgroep heeft besloten om het over een andere boeg te gooien om er dit jaar toch mee door te kunnen gaan.

De eerste 5 keer worden online-maaltijdvieringen, die thuis in klein verband kunnen worden bekeken en meebeleefd. De uitzending wordt verzorgd via https://kerkdienstgemist.nl/stations/1700 en zijn te vinden op de website https://pg-lelystad.nl/. De zesde keer hangt af van de ontwikkelingen.

De data zijn: vrijdag 19 en 26 februari, 5, 12, 19 en 26 maart. Het starttijdstip is 18:00 uur, terugkijken kan natuurlijk ook voor de late eters. Eet je alleen en lijkt het je fijner om dit met iemand samen te doen, dan kun je natuurlijk een persoon extra uitnodigen om mee te eten.

Wij zullen de mensen die zich vooraf opgeven voor één of meerdere maaltijden tijdig een placemat, een papier met uitleg, recepten (vrijblijvend), een veertigdagen-kalender en een spaardoosje bezorgen. Na de laatste maaltijd wordt het materiaal opgehaald.

De opbrengst van de spaardoosjes is zoals altijd voor de projecten van Kerk in Actie en Vastenactie van de veertigdagentijd.

Opgave (door degenen, die dat nog niet hebben gedaan) kan bij Bert Oosterheerd, via 0320-220402 of a.oosterheerd@upcmail.nl

Hartelijke groet, Werkgroep Samen aan Tafel Maaltijd-vieringen

Willie Bonouvrié
Ria Damen
Tiny Kroeders
Bert Oosterheerd
Dirk Wolse
Bert Zijlstra

Reacties zijn gesloten.