Roze viering 4 juni

Roze Viering op zondag 4 juni om 16.00 uur in de Ontmoetingskerk van de Protestantse Gemeente Lelystad, Schor 4, 8224 CM Lelystad.

Op zondag 4 juni wordt in de Ontmoetingskerk in Lelystad een Roze Viering gehouden. We luisteren, zingen, zijn stil, genieten van elkaar en delen het licht. 8 mensen, afkomstig uit verschillende kerken, LHBTI’s en hetero’s, bereiden deze viering samen voor. Het thema van de viering zijn de zeven geestelijke werken van barmhartigheid. We vragen u om uw telefoon mee te nemen met oortjes of een koptelefoon.

De viering is voor iedereen. Met gelijkgestemden vieren en je tegelijk gesteund en omringd weten door de geloofsgemeenschap, geeft een gevoel van saamhorigheid en een weten geaccepteerd te zijn. Dat je werkelijk kunt zijn wie je bent.

Na afloop van de viering is er gelegenheid na te praten en elkaar te ontmoeten met een drankje en hapje. Wie mee wil helpen met de voorbereiding van roze vieringen in de toekomst kan zich melden via info@bureaugelijkebehandeling.nl

Graag tot ziens bij de Roze Viering!

Reacties zijn gesloten.