Ria Damen-Neve Koninklijk onderscheiden

Vijf vrouwen en zes mannen kregen de koninklijke onderscheiding. De gedecoreerden zijn stuk voor stuk Lelystedelingen die zich jarenlang hebben ingezet voor hun club, hun vereniging, een instantie, een bestuur of voor mensen die hulp nodig hebben.

• Ria Damen-Neve – Lid in de Orde van Oranje-Nassau
  • Voor haar werk en inzet als vrijwilliger in het Inloophuis, bij de Petruskerk en de Voedselbank.

Ria haar reactie:

Beste mensen,
Wat een verrassing om door de burgemeester gebeld te worden met de mededeling dat er aan mij een lintje uitgereikt zal worden …

Ik was er verlegen en ontroerd van. Mijn hartelijke dank voor iedereen die daar een aandeel in heeft gehad.

Sinds de bekendmaking krijg ik zoveel mooie en lieve reacties in de vorm van  telefoontjes, mailtjes, kaartjes en bloemen. Ongelooflijk.

Het werk dat ik graag en met liefde doe in het Inloophuis, de voedselbank en de Petruskerk heeft mij een heel-er mens gemaakt. Zonder anderen was dat niet gelukt. De gemeenschap heb je nodig om te worden zoals je bedoelt bent. Daar geloof ik in.

Heel hartelijk dank aan iedereen voor alle lieve reacties en felicitaties!.

Ria Damen-Neve.