Kinderwoorddienst

Wees welkom allemaal, alle kinderen groot en klein, jij hoort er ook bij!

Wie zijn wij en wat doen wij?
Wij zijn een groep enthousiaste mensen. Tijdens de kerkdienst vertellen wij het bijbelverhaal op een luchtige wijze aan de kinderen. Door het verhaal eenvoudig te vertellen kunnen de kinderen het ook goed begrijpen. Samen met de kinderen praten we na over het verhaal.

Dit doen wij in een aparte ruimte. Het kan zijn dat we in de sacristie zitten of in de torenkamer. Op deze wijze proberen wij om samen met de kinderen beeld bij het geluid te maken.

Het resultaat van de creativiteit kan door de voorganger na de woorddienst in de kerk aan de andere parochianen gepresenteerd worden. In de kerk hebben wij ook een eigen hoekje samen met de andere kinder-werkgroepen, waar we laten zien wat we allemaal doen.

Begeleiding; Altijd nodig!
Heb je zin om ons te helpen bel dan naar het secretariaat. Hoe meer mensen ons helpen hoe leuker het wordt en hoe meer plezier we kunnen geven aan de kinderen.
Het maakt niet uit of je jong of oud bent, alleen of kinderen hebt, bel het secretariaat en zij zullen u verder helpen.

De werkgroep kinderwoorddienst