Lelystad: Pax-Christi geloofsgemeenschap

Welkom op de website van de Rooms-katholieke geloofsgemeenschap ‘Pax-Christi’ te Lelystad. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in het leven van deze geloofsgemeenschap!

Dit kan iedere zondag om 11.00 uur. Voor een actueel overzicht, zie de link in de menubalk. (alleen met aanmelding vooraf toegang)

Het secretariaat en de dagkapel zijn op werkdagen van 09:00-12:00 geopend. In de zomermaanden juni, juli en augustus alleen op maandag, woensdag en vrijdag.
Het secretariaat is gesloten tussen Kerstmis en Nieuwjaar.

Indien u bij overlijden contact opneemt buiten de openingstijden hoort u een bericht waarin het noodtelefoonnummer wordt genoemd. We adviseren u dan ook pen en papier bij de hand te houden als u belt.

Secretariaat:
Botter 39-05 , 8243 KA Lelystad 0320-250010
secretariaat.paxchristi@parochienorbertus.nl
Kerkgebouw:
Petruskerk Botter 39-05 , 8243 KA Lelystad
Uw adres:

Pastoraatsgroep: mw. P. van den Hem, mw. A. Swater-Buijs en dhr. A. van Kampen + vacature
pastoraatsgroep.paxchristi@parochienorbertus.nl

Locatieraad: