Online Uitzendingen

Naast het eerdere overzicht dat ik dinsdag heb gestuurd met de gestreamde vieringen met Kerstmis en Nieuwjaar, waarin leden van het pastoraal team zullen voorgaan, stuur ik jullie hierbij nog een overzichtje met een paar (online) vieringen die in de H. Norbertusparochie ook worden gestreamd:

Biddinghuizen:
Op donderdag 24 december, Kerstavond, om 21.30 uur zullen pw Anne-Marie Swater en een vepper voorgaan.
Op 31 december om 19.00 uur zullen ds. Margriet van de Bunt en veppers voorgaan.

Dronten:
Op 31 december om 19.00 uur zullen de veppers voorgaan.

In Dronten zal de (online) eucharistieviering tussen Kerst en oud en nieuw, op 27 december, waarin pastor Jaap Scholten zal voorgaan, uiteraard ook gewoon plaatsvinden. (Deze stond niet op het overzicht van afgelopen dinsdag, omdat daarop alleen de vieringen van Kerstmis en Nieuwjaar staan vermeld).

Hartelijke groeten en jullie allen fijne Kerstdagen en een gelukkig en gezond 2021 wensend,
Carina Dijkhof-Hoekstra
Secretariaat H. Norbertusparochie

Kerkdienstgemist.nl Biddinghuizen