Norbertustour diaken André van Boven

Op 15 februari heeft diaken André van Boven samen met twee bestuursleden en een lid van de redactie van de Oversteek een kennismakingstoer langs onze geloofsgemeenschappen gemaakt. Net als bij de Tour De France kende deze tour ook meerdere etappes. Achtereenvolgens werden Nunspeet, Elburg, Dronten, Biddinghuizen, Swifterbant en Lelystad bezocht. In maart maakt hij een soortgelijke kennismakingstoer in de Thomas-en Christoffelparochie.

De kennismaking werkte twee kanten op. Diaken Van Boven maakte kennis met actieve parochianen in de geloofsgemeenschappen, werd wegwijs gemaakt in het kerkgebouw en de geloofsgemeenschap maakte kennis met de diaken. Bij iedere geloofsgemeenschap is stil gestaan bij de vraag waar wil je je de komende jaren hard voor maken, waar wordt je warm van en ook de vraag wat zijn de zorgpunten? Uiteraard waren de geloofsgemeenschappen ook benieuwd naar de persoon André van Boven.
Waar gaat zijn belangstelling naar uit? Wat kunnen wij van hem verwachten? Uiteraard was die laatste vraag nog niet te beantwoorden. Wel werd duidelijk dat André er zin in heeft om in onze drie parochies aan de slag te gaan. Dank aan zoveel betrokken parochianen die bij de tour aanwezig konden zijn!
Op iedere locatie is het bezoek met foto’s vastgelegd. Zie ook de bijgevoegde foto’s.
Namens het parochiebestuur: Frédérique Molendijk en Peter Dekker