Actie Kerkbalans Dronten

Resultaat Actie Kerkbalans Dronten 2020

Created using the Donation Thermometer plugin https://wordpress.org/plugins/donation-thermometer/.60.000€Kerkbalans (per 18-1-2020)0€Kerkbalans (per 18-1-2020)0%

Hier vindt u de Financiële verantwoording van 2019.

Hieronder kunt via deze pagina het formulier invullen.
Daarnaast is het mogelijk om een periodieke gift te doen die volledig aftrekbaar is voor de belasting: Overeenkomst periodieke gift

U kunt het formulier hier online invullen. Leest u daarvoor onderstaande tekst alvorens het bedrag in te vullen.

Ondergetekende, zegt door het invullen en versturen een bijdrage toe aan de Geloofsgemeenschap H. Ludgerus te Dronten, inzake de Actie Kerkbalans 2020. U kunt aangeven hoe u dit wilt doen en hoeveel .

Wilt u altijd een bedrag invullen, ook als dit hetzelfde is als vorig jaar! De kosten voor het in stand houden van onze geloofsgemeenschap stijgen ieder jaar, misschien kunt u met uw bijdrage hier rekening mee houden. Uw bijdrage komt ten goede aan de eigen geloofsgemeenschap in Dronten.
De minimale bijdrage voor 2020 is door de locatieraad vastgesteld op € 75,- per jaar.

Als u het liever schriftelijk wilt inleveren, klik hier.