Actie Kerkbalans Dronten

Aktie kerkbalans 2018 Dronten

Resultaat Actie Kerkbalans Dronten 2019

Created using the Donation Thermometer plugin https://wordpress.org/plugins/donation-thermometer/.60.000€0€Kerkbalans (per 1-1-2019)0%

Hieronder vindt u de Financiële verantwoording van 2018 en het Formulier kerkbalans voor ondertekening. Indien u het formulier digitaal wilt versturen, dan kunt u het  Formulier kerkbalans openen in Word en via email versturen naar budgethouder.ludgerus@parochienorbertus.nl

Daarnaast is het mogelijk om een periodieke gift te doen die volledig aftrekbaar is voor de belasting: Overeenkomst periodieke gift

U kunt ook het formulier online invullen. Leest u daarvoor onderstaande tekst alvorens het bedrag in te vullen.

Ondergetekende, zegt door het invullen en versturen een bijdrage toe aan de Geloofsgemeenschap H. Ludgerus te Dronten, inzake de Actie Kerkbalans 2018. U kunt aangeven hoe u dit wilt doen en hoeveel .

Wilt u altijd een bedrag invullen, ook als dit hetzelfde is als vorig jaar! De kosten voor het in stand houden van onze geloofsgemeenschap stijgen ieder jaar, misschien kunt u met uw bijdrage hier rekening mee houden. Uw bijdrage komt ten goede aan de eigen geloofsgemeenschap in Dronten.
De minimale bijdrage voor 2019 is door de locatieraad vastgesteld op € 60,- per jaar.