Dronten: H. LudgerusgemeenschapLudgeruskerk
Ludgerusplein 2
8251 GA Dronten
Tel. 0321-312456
secretariaat.ludgerus@parochienorbertus.nl

Kerk

De Ludgeruskerk is op werkdagen geopend van 09.00 tot 12.00 uur. Het secretariaat is dan voor u aanwezig om vragen te beantwoorden en u verder te informeren.

Tevens is op deze tijden ook het stiltecentrum geopend. In het stiltecentrum kunt u een moment van stilte vinden in de hectiek van alle dag, of een kaars aansteken.

U bent natuurlijk ook van harte uitgenodigd om met ons de liturgie te vieren. Dit kan iedere zondag om 11.00 uur. Verder is er een eucharistieviering op woensdagavond om 19:00 uur en incidenteel op zaterdagavond om 19:00 uur. Voor een actueel overzicht, zie het vieringenrooster.

Uw adres:

Telefonische bereikbaarheid

De Ludgerus kerk is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 12.00 uur op telefoonnummer 0321 – 312456. Voor spoedeisende hulp schakelt de telefoon over op een mobiel nummer om zo ook buiten deze tijden u van dienst te kunnen zijn. Voor normale vragen kunt u ook een email sturen naar secretariaat.ludgerus@parochienorbertus.nl

Contactgegevens

De Ludgeruskerk kent verschillende leden op het secretariaat die in wisselende bezetting u van dienst zijn. Twijfelt u niet om langs te komen of te bellen. Wij helpen u graag verder.