Het NEVA-ensemble komt weer naar Lelystad

In tegenstelling tot wat in De Oversteek staat, zal op zondag 16 december het NEVA-ensemble uit Petersburg de viering in Lelystad muzikaal ondersteunen, en niet het Kleinkoor, zoals vermeld.

Het, bij velen reeds bekende NEVA-ensemble, bestaat uit twee zangeressen, drie zangers en een pianiste. Zij zingen liederen uit de Slavisch-Byzantijnse kerk. Tot enkele jaren geleden waren ze jaarlijks bij ons te gast tijdens hun tournee door Nederland. In die tijd gaven ze een avondvullend concert ten gehore. Nu zingen ze tijdens de viering van zondag 16 december 2018. Voor hen die destijds veel plezier aan hen beleefd hebben, zal het een welkome hernieuwing van de kennismaking zijn. Zij die hen nog niet hebben horen zingen, zullen het ervaren als een bijzondere aanvulling van de zondagse eredienst. Na afloop zal een toegift van enkele liederen ten gehore worden gebracht. Een deurcollecte zal u de gelegenheid geven uw waardering financieel uit te drukken.

Deze viering zal tevens de laatste zijn waarbij pastoraal werkster Evelien Reeuwijk in onze geloofsgemeenschap zal voorgaan. Zoals bekend zal ze onze parochie gaan verlaten.

Namens de locatieraad: Hans Luiten.

Neva