Dive the city 2020

Beste medeparochianen.

Bij deze een “blij“ bericht over de jeugd activiteit “ Dive the City 2020 “ 28 en 29 februari

Dive the City is een interkerkelijk jeugd activiteit van de deelnemende kerken: het anker # de lichtbron # het lichtschip # de ontmoetingskerk # de petruskerk# met onze kluspartners: (en donateur van 100 euro in natura van) de groene sluis # en verder te noemen kinderbijbelclub # HIP # de bibliotheek # MFA Zuiderzeewijk # MILA # overnachten bij JFK scouting # En sponsor van het Borrelbrood en 100 bollen (wit/bruin/krenten) Marco van Esterik, we hebben gesmuld van het heerlijke brood.

Mede dankzij alle vrijwilligers en deelnemende partners was het mogelijk dat onze kerkjeugd zich belangeloos “diaconaal” hebben kunnen inzetten voor mooie mensen, die wat hulp kunnen gebruiken in onze mooie stad “Lelystad”.
Het is een onvergetelijke ervaring geworden. Met kansen als “Ontdek je talent en affiniteit, bied een luisterend oor, handen uit de mouwen, trotseerden de harde wind en fikse buien en we bouwden een feestje 🥳

We zijn dankbaar 😇 dat we dit samen hebben mogen beleven.

En een mooi moment om dit met u te mogen delen!! Met een hartelijke groet van alle jeugd en de werkgroep 12+ Mariette Tamminga

foto 1
Kennismaking, spelletjesavond + “BINGO” !!!!
foto 2
DE GROENE SLUIS, kleding uitzoeken, bomen snoeien, meubels naar de juiste plek, paaltafel inrichten knap werk!!!
foto 3
Carnaval  in MFA de Zuiderzee  “PARTY”  “ALAAF”
Foto 4
O.a. Bieb voorlezen, opknappen van het huis voor de nieuwe dominee + Lamp en planken ophangen elders.
foto 5
Buien trotseren: Tuin opknappen, grof vuil, meerdere ritjes naar de stort!!!!!