---

Pax Christi Geloofsgemeenschap
Bericht van overlijden

---

We ontvingen een bericht van het overlijden van

Hendrika Petronella (Riek) Meijer-Banning

Geboren: 29 mei 1936

Overleden: 9 oktober 2020

Uitvaart heeft in besloten kring plaatsgevonden

Lees hier het in memoriam

---
---

We ontvingen nog een bericht van het overlijden van

Helena Johanna Margaretha van Duin - Voss

Geboren: 30 september 1926

Overleden : 21 oktober 2020

---

EXTRA ALLERZIELENVIERING OP 1 NOVEMBER OM 16.00 UUR

De pastoraatsgroep heeft besloten op 1 november een extra Allerzielenviering te houden.

Ingegeven door het feit, dat er op 2 november ’s avonds, naast de nabestaanden van onze overledenen van het afgelopen jaar, niet zoveel meer mensen bij kunnen in verband met de maximaal 30 bezoekersregeling. In de viering van 1 november zullen geen kruisjes worden uitgereikt aan nabestaanden. Wel zullen we ook overleden KBO-leden gedenken. En natuurlijk alle dierbare overledenen die voortleven in ons hart, maar die wij zo node kunnen missen.
Voorganger is pastor Anne-Marie Swater evenals op 2 november 19.00 uur.

Voor de viering kan zoals gewoonlijk worden gereserveerd via het secretariaat en via de telefoon: 0320 250010 en de mail: secretariaat.paxchristi@parochienorbertus.nl
Dit kan tot vrijdagmorgen 30 oktober 11.00 uur.
Houdt u rekening met het feit, dat u niet toegelaten kunt worden, als we de dertig mensen bereikt hebben?
De viering meevieren zonder reservering is niet mogelijk.
En natuurlijk komt u niet als u verschijnselen heeft die passen bij Corona.
Wilt u zich afmelden, als u niet kunt komen? Dan geeft u iemand anders de kans om de viering bij te wonen. Dit kan ook weer via het secretariaat.
We wensen ons allen toe, dat we in de kerk, op de begraafplaats of thuis in deze moeilijke coronatijd op een zinvolle wijze onze dierbaren, die niet meer in ons midden zijn, kunnen gedenken.
Dat zij mogen zijn in Gods eeuwig licht!

Namens de pastoraatsgroep
Anne-Marie Swater

---
---

Wist u dat u op onze internetpagina een kaarsje kunt branden?

Klik hier om naar de pagina te gaan.

---

Aanmelden voor nieuwsbrieven kan nu via de rechterkolom op de website. Het afmelden en aanpassen van u profiel kan via de link onderaan dit bericht. We raden u aan dit bericht te bewaren dan wel de link op te slaan.

---

Attentie:  In verband met de Wet op de Privacy verzoeken wij u de gegevens in deze nieuwsbrief alleen voor eigen gebruik te benutten en niet voor andere verenigings- of commerciële doeleinden te gebruiken. Het bestuur van de Norbertus parochie en redactie zijn niet verantwoordelijk voor misbruik, die in welke vorm dan ook heeft plaatsgevonden.  

Om ervoor te zorgen dat onze nieuwsbrief altijd in uw postvak binnenkomt, voeg daarom altijd  nieuwsbrief.paxchristi@parochienorbertus.nl  toe aan uw adresboek.
Als u nu of in de toekomst liever geen nieuws of post meer van ons wenst te ontvangen, kunt u zich uitschrijven door onderaan deze pagina op opzeggen te klikken.